18.7 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialA murit bărbatul care a provoat explozia de la Călăraşi

A murit bărbatul care a provoat explozia de la Călăraşi

Bărbatul care a aruncat în aer blocul de la Călăraşi, încercând să se sinucidă, a murit, informează B1TV. În explozia provocată în apartamentul său a murit o femeie, alte 5 persoane au fost rănite şi 14 apartamente au fost avariate.

Bărbatul a suferit atunci răni grave şi a rămas internat în spital. El a decedat joi după amiază.

Suflul exploziei a distrus pereţii cu totul, a smuls uşi, geamuri iar balcoanele au fost pulverizate. Ferestrele au zburat la zeci de metri distanţa, pâna la tribunalul de peste drum.

Deşi au fost chemaţi de mai multe ori pentru cercetări, angajaţii Distrigaz nu au sesizat pericolul. Ei au recunoscut că au făcut verifcări doar pe casa scării blocului şi nu au depistat scurgeri de gaze. Acum, cei care vor fi găsiţi vinovaţi riscă până la 12 ani de închisoare.

Proprietarul apartamentului din Călăraşi în care a a avut loc explozia este un fost pilot de aviaţie, care avea o pensie lunară de 5.500 de euro.

În vârstă de 61 de ani, omul a fost pilot de aviaţie, iar pensia pe care o primea lunar era de peste 5.000 de euro. Mai mult proprietarul apartamentului deţinea şi o firmă care are ca obiect de activitate transportul aerian de călători şi mărfuri.

Cele mai citite

Maia Sandu merge în vizită în Norvegia

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a început o vizită de stat, de două zile, în Norvegia, anunță, luni, presa de la Chișinău. Șefa statului este...

Doi turiști din Australia și unul din SUA au fost găsiți în Mexic, împușcați în cap

Trupurile neînsuflețite a trei turiști, doi din Australia și unul din SUA, au fost găsite în Mexic, fiecare dintre ei având câte un glonț...

Rusia – Ucraina, ziua 782. Rusia ar pregăti acte de sabotaj în toată Europa, avertizează serviciile de informații

Rusia ar pregăti "acte de sabotaj violente" în toată Europa, avertizează serviciile de informații occidentale. "Suntem de părere că riscul unor acte de sabotaj controlate...
Ultima oră
Pe aceeași temă