23.4 C
București
miercuri, 22 mai 2024
AcasăSpecial5 strategii pentru a cuceri un barbat cu bani

5 strategii pentru a cuceri un barbat cu bani

Vremurile sunt grele, economia se clatina si multa lume isi pierde locul de munca. O fata intreprinzatoare nu trebuie insa sa-si faca probleme: poate oricand sa-si gaseasca un barbat cu bani, care sa faca mai usoara criza. Si cine stie, poate ca barbatul bogat este si Fat Frumos, asa ca impusca doi iepuri dintr-o lovitura. Tot ce mai are de facut este sa-l gaseasca. Nu este foarte greu, cu conditia sa urmeze pasii trasati de publicatia she Knows, citata de ziare.com.

1. Fa-ti cumparaturile in magazinele preferate de ei

Le stii: sunt cele mai scumpe magazine din oras, cu vitrine aranjate cu bun gust cu doua-trei manechine imbracate in haine pentru care ar trebui sa muncesti un an de zile. Toate orasele au cateva locuri unde se aduna cei cu avere. Identifica locul cu pricina, si chiar daca nu ai bani sa-ti cumperi nici macar o esarfa de acolo, cu cat il frecventezi mai mult, cu atat ai mai multe sanse sa fii remarcata de un barbat bogat.

2. Nu refuza la evenimentele caritabile

Unul dintre cele mai bune locuri de intalnit barbatii cu avere sunt actiunile caritabile. La aceste evenimente ai sansa sa dai peste un barbat si bogat si generos – calitati irezistibile, aparent.

3. Participa la actiuni de voluntariat

La fel ca si evenimentele caritabile, actiunile de voluntariat sunt modalitati ideale de a intalni barbati stabili din punct de vedere financiar. Spre exemplu, daca te oferi voluntar intr-un spital, ai mari sanse sa intalnesti mai multi doctori, persoane pe care altfel nu ai avea sansa sa le cunosti.

4. Gaseste-ti un nou hobby

Desi nu e normal sa te apuci de o activitate pe care o urasti doar pentru a cunoaste pe cineva cu bani, sporturile asa-zise de lux precum golful, scufundarile, navigarea, atrag ca un magnet bogatasii – si femeile care ii vaneaza. Evita sa cauti un barbat cu bani prin carciumi si piste de bowling daca nu esti pregatita sa platesti consumatia 50/50.

5. Verifica site-urile de intalniri

In ultima vreme, au aparut site-uri specializate pentru femeile cu venituri medii care cauta un barbat cu venituri mari. Ai insa grija, deoarece daca un barbat pare mai grozav decat iti imaginai, probabil ca este o pacaleala.

Cele mai citite

Glume despre Ciolacu, după vizita la Erdogan. “Marcele, eu ți-aș fi dat sabia lui Ștefan cel Mare, dar am auzit că nu ești moldovean”

Posibila restituire a sabiei lui Ștefan cel Mare către România, anunțată de premierul Ciolacu, a generat glume pe internet. Vizita premierului Marcel Ciolacu la Ankara,...

Resortul Lebăda Neagră deținut de Toma Sandu, închis de inspectorii DSV din cauza neregulilor grave

Inspectorii Direcției Sanitar-Veterinare (DSV) au închis resortul Lebăda Neagră, deținut de Toma Sandu, după ce au descoperit multiple nereguli în cadrul unei inspecții...

Glume despre Ciolacu, după vizita la Erdogan. “Marcele, eu ți-aș fi dat sabia lui Ștefan cel Mare, dar am auzit că nu ești moldovean”

Posibila restituire a sabiei lui Ștefan cel Mare către România, anunțată de premierul Ciolacu, a generat glume pe internet. Vizita premierului Marcel Ciolacu la Ankara,...
Ultima oră
Pe aceeași temă