16 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecial5 gadget-uri interesante pentru bucătărie (partea II)

5 gadget-uri interesante pentru bucătărie (partea II)

 Bucătăria este locul în care ne petrecem cel mai mare timp în casa noastră, pentru că este acel spațiu destinat meselor în familie sau cu prietenii, locul unde ne adunăm ca să povestim, să ne simțim bine, camera unde gătim și mâncăm.

 Orice gospodină știe cât de important este să ai ustensilele și aparaturile necesare pentru a găti cele mai bune și sofisticate rețete. Tehnologia a evoluat foarte mult în ultimul timp, din toate punctele de vedere și pe toate ariile posibile, la fel cum s-a extins și în zona uneltelor pentru bucătărie.

 În continuare îți prezentăm 5 gadget-uri foarte interesante pentru bucătărie, pe care cu siguranță ți-ar plăcea să le ai și tu în casa ta.

Blender Cuisinart Smart Stick Immersion

 Odată ce ai încercat un blender de acest gen, nu vei mai vrea niciodată să renunți la el. Poți să mixezi supe, să faci maioneză, frișcă și o mulțime de alte mâncăruri sau rețete, fără să riști să stropești toată bucătăria. Pe lângă asta, blenderul macină foarte bine.

 Desfăcător / tirbușon Metrokane Rabbit – cea mai eficientă metodă de a desface o sticlă de vin, cu sofisticatul desfăcător în formă de iepure.

 Cadranul rotativ pentru salte, OXO Good Grips

 Acest ansamblu reprezintă soluția perfectă pentru a amesteca orice salată sau mâncare care trebuie combinată cu tot felul de sosuri sau cu alte ingrediente de la care să își ia gustul. Are un sistem foarte bine făcut și se învârte extrem de repede.

 Apărat de gătit Cuisinart 6.5 Quart Digital – un aparat revoluționar în care poți să gătești supe, ciorbe și orice îți mai trece prin cap. Arată într-un mod foarte sofisticat, dar e și foarte eficient.

 Apărat de ascuțit cuțitele AccuSharp – acest apărat îți poate face cuțitele să fie exact cum ai visat

 Sursă foto: www.epicurious.com 

Cele mai citite

Iohannis – nu popcorn, ci (pop)corny

Ilustrație: Marian Avramescu Președintele României, Klaus Werner Iohannis, s-a deplasat în Statele Unite ale Americii (SUA), pentru a fi premiat, acum, în prag de...

Greta Thunberg a fost amendată pentru că a blocat intrarea în Parlamentul suedez

Activista pentru climă Greta Thunberg a fost amendată în Suedia, țara sa natală, pentru că nu a respectat ordinele poliției după ce a blocat...

Medvedev: “Nu trebuie să existe loc pentru sancțiuni ilegale”

Medvedev, vicepreședinte al Consiliului de Securitate al Rusiei, a postat pe platforma X, fosta Twitter, un mesaj prin care a vorbit despre sancțiunile ilegale...
Ultima oră
Pe aceeași temă