18.6 C
Bucharest
Friday, 29 September 2023
HomeSpecial40.000 de apartamente fără apă caldă

40.000 de apartamente fără apă caldă

Zeci de mii de familii din Galați, ale căror apartamente sunt racordate la sistemul de termoficare, au rămas fără apă caldă la robinete din cauza unei revizii la Furnalul nr. 5 de pe platforma siderurgică ArcelorMittal.

Deși era o revizie programată, locatarii celor 40.000 de apartamente nu au fost anunțați despre sistarea furnizării apei calde, fiind puși într-o situație neprevăzut în prima zi caniculară a acestei veri. Este prima din cele 3 serii de revizii care vor avea ca efect sistarea furnizării apei calde.

În condițiile în care apa caldă e preparată de CET-ul Electrocentrale cu abur tehnologic de la ArcelorMittal, după revizia de la combinatul siderurgic vor urma cele ale magistralelor Electrocentrale și reviziile punctelor termice ale distribuitorului local, Calorgal SA.

Cele mai citite

Vremea 29 septembrie – Temperaturi anormale pentru această perioadă

Astăzi vremea va fi în continuare caracterizată de temperaturi ridicate. Așadar, maximele vor fi cuprinse între 23 și 30 de grade. Cerul va...

Sărbătoare mare în 29 septembrie – Este prăznuit un sfânt care a trăit peste 100 de ani

Sfântul Cuvios Chiriac SihastrulÎn fiecare an, pe data de 29 septembrie, Biserica Ortodoxă îl cinstește pe Sfântul Cuvios Chiriac Sihastrul1. Sfântul Cuvios Chiriac...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies