17.7 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecial2015. Cupluri celebre care s-au destrămat

2015. Cupluri celebre care s-au destrămat

Anul acesta nu a fost unul bun pentru multe cupluri de la Hollywood despre care se credea că sunt indestructibile, nu doar pentru anii pe care i-au petrecut împreună, ci și pentru gesturile tandre pe care le împărtășeau adesea pe covorul roșu. Actorul Ben Affleck, scriitorul laureat cu premiul Nobel pentru Literatură Mario Vargas Llosa și chiar broscoiul Kermit au divorțat după mulți ani de căsătorie.

Actrița și cântăreața pop americană Hilary Duff a divorțat în februarie de soțul ei, Mike Comrie, după aproape cinci ani de mariaj. Vedeta (27 de ani) a depus actele de divorț la scurt timp după ce s-a zvonit că Mike, fost jucător de hochei în vârstă de 34 de ani, ar fi petrecut o noapte nebună împreună cu prietenii la un restaurant din Beverly Hills, California, arată Agerpres într-o retrospectivă a despărţilor anului 2015. 

Cei doi își anunțaseră separarea în ianuarie 2014, însă erau în relații prietenești. 

Actrița, cunoscută din emisiunea “Lizzie McGuire” (Disney Channel/ABC Kids) și pentru rolurile din “Western True Women” (1997), “Casper” (1998) și “Soul Collector” (1999), a cerut custodia exclusivă fiului lor, Luca, în vârstă de aproape 3 ani. Ea îi reproșează tatălui lui Lucas că duce o viață dezordonată, organizând acasă petreceri cu prietenii, la care se bea mult. Comrie s-a adresat însă justiției, cerând să împartă cu fosta soție custodia lui Lucas. 

Actrița Gwyneth Paltrow și soțul ei, Chris Martin, solistul vocal al trupei Coldplay, au semnat în aprilie actele de divorț în Statele Unite, potrivit cărora își vor împărți în părți egale averea de 120 de milioane de lire (167 de milioane de euro).

Cei doi s-au cunoscut în 2002, la un concert al grupului pop Coldplay, s-au căsătorit în anul următor și sunt părinții a doi copii, Apple, de 10 ani, și Moses, de 8 ani. Ei și-au anunțat despărțirea provizorie în martie 2014. Conform ziarului ‘Daily Mirror’, Gwyneth Paltrow și Chris Martin vor deține în mod egal și custodia copiilor. 

Divorțul pune capăt zvonurilor legate de o posibilă reconciliere a cuplului, care a petrecut recent o vacanță în Mexic alături de copii. Având în vedere știrea despre divorț, este posibil ca acel concediu să fi servit, de fapt, pentru definitivarea termenilor unei separări amiabile, au speculat ziarele. 

Actorii americani Ben Affleck și Jennifer Garner, care au format unul dintre cele mai proeminente cupluri de la Hollywood, au anunțat în iulie că divorțează după zece ani de căsătorie, confirmând astfel zvonurile care circulă de mai multe luni de zile. 

Actorii Megan Fox și Brian Austin Green au decis să se despartă la sfârșitul lunii august și să meargă fiecare pe drumul său, după cinci ani de căsnicie și 11 de relație, deși au lăsat deschisă ușa unei posibile împăcări. 

Cei doi actori, care au doi copii mici, nu mai trăiesc împreună de câteva luni. ‘Megan și Brian au decis să se despartă. Se vor ajuta întotdeauna unul pe celălalt și vor avea grijă de copiii lor. Deși s-ar putea întâmpla orice în viitor, deocamdată au decis că cel mai bun lucru pentru ei este să meargă fiecare pe drumul său”, a declarat o sursă revistei People. 

Megan Fox, 29 de ani, ajunsă vedetă în seria de filme ‘Transformers’, și Brian Green, 42 de ani, care a jucat în serialul ‘Beverly Hills, 90210’, au doi copii, Noah Shannon de 2 ani și Bodhi Ransom de 18 luni. 

Potrivit documentului depus la un tribunal din Los Angeles, actrița menționează ‘diferențe ireconciliabile’ între soți și solicită custodia comună a celor doi copii, Noah și Bodhi. Mai multe surse afirmă că la baza despărțirii actorilor se află ambițiile profesionale ale lui Megan Fox. 

Împreună de 11 ani, Megan și Brian nu au redactat un contract de căsătorie acum cinci ani. Aceasta înseamnă că actrița, ‘extrem de solicitată la Hollywood’, va trebui să-i aloce o pensie alimentară fostului soț, care nu lucrează prea mult. 

Scriitorul peruan Mario Vargas Llosa (Arequipa, Perú, 1936) i-a trimis la mijlocul lunii noiembrie cererea de divorț soției sale, Patricia Llosa, au informat surse apropiate laureatului Premiului Nobel pentru Pace. Cererea este în curs și a fost prezentată în Spania, deși scriitorul nu vrea să facă nicio declarație în acest sens, au precizat sursele. 

Vargas Llosa, care este implicat într-o relație sentimentală cu Isabel Preysler (Manila, Filipinas, 1951), susține de câteva luni o serie de cursuri la Universitatea Princeton, din New York. Scriitorul a fost prezent pe 8 noiembrie la New York alături de Preysler la un omagiu care i-a fost adus de Hispanic Society of America pentru contribuția sa la artele și culturile hispanice. 

Miss Piggy și broscoiul Kermit, îndrăgitul cuplu al programului de televiziune “The Muppet Show, au anunțat la mijlocul anului că se despart, conform unui comunicat publicat pe rețelele de socializare. 

“După ce au reflectat îndelung și după numeroase dispute, am luat decizia dificilă de a pune capăt relației noastre de dragoste”, au anunțat cele două păpuși Muppets în acest comunicat. 

Miss Piggy și Kermit vor continua totuși să lucreze împreună mai ales în seria de documentare despre Muppets, difuzate începând din 22 septembrie în SUA. “Viețile noastre private vor merge separat de-acum încolo și vom întâlni și alte persoane, porcușori sau broscuțe”, au mărturisit ei pe conturile lor de Facebook și Twitter. 

Cele mai citite

Beneficiile săpunurilor naturale bio antiacneice

Acneea reprezintă una dintre cele mai des întâlnite afecțiuni dermatologice, afectând milioane de persoane la nivel global, indiferent de vârstă sau gen. Caracterizată prin...

Boloş: Guvernul a adoptat o OUG cu măsuri de digitalizare. Una se referă la e-Case de marcat

Ministrul Finanţelor Marcel Boloş a anunţat că Guvernul a adoptat o ordonanţă de urgenţă cu măsuri de digitalizare, iar prima se referă la e-Case...

Staycation: 5 idei pentru o minivacanță în propriul oraș

Staycation este un concept nou din industria turistică, dar care capătă din ce în ce mai multă popularitate. Rezultatul a două cuvinte din limba...
Ultima oră
Pe aceeași temă