7.8 C
Bucharest
Wednesday, 29 November 2023
HomeSpecial18 modalitati de a decora copacii din gradina

18 modalitati de a decora copacii din gradina

Daca beneficiati de o gradina generoasa, cu flori si multi copaci, insa decorata sumar, va oferim cateva solutii prin care sa ii puteti oferi un aspect interesant. Decorarea copacilor se practica in perioada sarbatorilor de iarna (cand pomii sunt “ornati” cu instalatii electrice) sau de Halloween. Exista insa si proprietari care obisnuiesc sa decoreze copacii vara, pentru anima sau colora gradina.

Exista numeroase modalitati de a decora copacii astfel incat gradina sa capete un look interesant, care sa atraga privirile admirative ale vecinilor. Daca nu sunteti adeptii solutiilor extravagante, puteti merge pe variante simple si naturale, cum ar fi: casute din lemn pentru pasari, hamac din tesatura, casute fantezie (ca in povesti), suporturi pentru flori (bineinteles, cu flori in ele), flori cataratoare etc.

Dimpotriva, daca urmariti sa oferiti gradinii un aspect elegant, puteti folosi corpuri de iluminat (felinare, lustre) sau decoratiuni. O varianta interesanta sunt si decoratiunile handmade sau „accesoriile” din impletituri, create special pentru trunchiul copacului.

Pentru cei care au imaginatie si creativitate, ceva inedit este pictarea copacilor, cum au făcut tinerii din oraşul Drama din Grecia.

Daca aveti copii, o solutie inedita este construirea unei casute de joaca la baza unuia dintre copaci. Cu siguranta, va fi o supriza placuta pentru prichindei. In galeria foto puteti descoperi si alte idei interesante de a decora copacii pentru a personaliza gradina. Succes!

Sursa foto: http://www.amazinginteriordesign.com

 

 

Cele mai citite

Cum să te pregătești pentru vacanța ta de vis: De la bagaje la parcare auto

Planificarea și pregătirea pentru vacanța ta de vis pot fi un proces emoționant și distractiv, dar și provocator. Pentru a te asigura că totul...

Comisia juridică din Senat, pentru ridicarea imunității lui Cîțu

Comisia juridică a Senatului a acordat, în unanimitate, un punct de vedere favorabil solicitării DNA referitoare la efectuarea urmăririi penale în cazul fostului premier...

3 riscuri majore asociate cu migrările dentare

Migrarea dentară este un fenomen care afectează mulți oameni, însă nu i se acordă importanța cuvenită. Dar te-ai întrebat vreodată cu ce riscuri este...
Ultima oră
Pe aceeași temă