20 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSpecial12 tenori irlandezi, in concert

12 tenori irlandezi, in concert

» Cei 12 tenori irlandezi vor prezenta astazi la Sala Palatului, de la ora 19.00, show-ul care a cucerit publicul din America si Europa, in premiera pentru Romania.
» Concertul va avea o durata de aproximativ 90 de minute, iar tenorii vor interpreta piese celebre din secolul 20, atat piese clasice, cat si melodii pop.

Cei 12 tenori irlandezi sunt considerati a fi unul dintre cele mai bune grupuri din muzica irlandeza, fiind catalogati de presa internationala ca o trupa de 5 stele. Acest fapt se datoreaza atat vocilor senzationale, care amintesc de cele ale tenorilor celebri, dar si prezentei scenice si sarmului cu care au cucerit publicul din America si Europa.
Sunt un grup de artisti care incearca totul, de la opera la muzica pop, de la cantece folk irlandeze la jazz, reusind prin carisma, armonie si ritm sa isi cucereasca publicul. Repertoriul lor cuprinde si hit-uri pe care acestia le considera "nemuritoare", ale unor trupe ca The Beatles sau Queen, prin care vor sa reapropie generatia tanara de muzica "clasica".

Cei 12 tineri extrem de talentati reuniti sub numele de "The Twelve Irish Tenors" sunt: Mark Dayley, Barry Potts, Dhavid Posselt, Philip Drennen, Brandon James Smith, David Hodgson, Andrew Geater, Simon Mayhew, Ross Aldred, Ian Spencer, Simon Mathews si Simon Schofield.
Ei vor interpreta la Bucuresti melodii cunoscute precum "Danny Boy", "La Donna E Mobile", "Nesun Dorma", "We are the Champions", "The rose bridge over troubled water", "Hey Jude", "That’s Life", "Yesterday", "One Voice", "When Irish Eyes Are Smiling" si multe altele.

Muzicienii vor ajunge la Bucuresti astazi si vor fi cazati la un hotel de lux din Bucuresti, unde vor beneficia de servicii speciale – jacuzzi, sauna si masaj de relaxare. La sugestia organizatorilor, Vreau Bilet si Universal Entertainment, cei 12 tenori irlandezi vor savura cateva din preparatele noastre traditionale, precum sarmalute in foi de vita, tochitura moldoveneasca, piftie si cozonac si traditionala palinca.
Pretul unui bilet variaza in functie de categorie, respectiv – 70 lei, 80, 120, 150 si 200 lei.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă