12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecial10 ani de fantezie si culoare

10 ani de fantezie si culoare

Pe 25 noiembrie, la Teatrul National, in cadrul Galei Wella, care a sarbatorit 10 ani de existenta, L.T.U Design – partener Wella de sase ani – a realizat scenografia si costumele pentru acest eveniment. Totodata, in cadrul galei, L.T.U Desing a prezentat creatiile vestimentare purtand semnatura Liliana Turoiu Udrea, creatii care, inca odata, au atras admiratia publicului prin rafinament, eleganta si lux.

De asemenea, a fost prezentata si colectia de sarbatori care, in acest an, ne propune tinute ce merg catre un stil neoclasic foarte elegant cu multe detalii romantice. Culoarea de baza este combinatia alb-negru, cu broderie de dantela aplicata in culori pastel, dar si accente de roz prafuit si lila. Se pot combina materiale clasice precum matasea, satinul, taftaua, tricotul cu lycra, cu dantela. Linia vestimentatiei este foarte eleganta, rochii lungi si simetrice cu accente florale, panglici satinate cu multe aplicatii din dantela. Tinutele sunt asortate cu accesorii si incaltaminte realizate din acelasi materiale.
“In aceasta seara, pentru firma mea este momentul in care se incununeaza munca de un an de zile, pentru ca, in afara de prezentarea rochiilor pentru acest sezon si a celor pe care le vom purta cu ocazia sarbatorilor, L.T.U Studio Design a realizat peste 80 de costume pentru Gala Wella, ceea ce pentru noi a insemnat multa munca, pe mai mule planuri. In primul rand, pentru partea de concept facem documentari, schite, incercand sa intelegem, alaturi de echipa Wella Romania, trendurile anului urmator. Vor urma seminarii, intalniri, vor urma probe de costume, combinatii pe care le dorim sa fie cat mai aproape de perfectiune, intre coafura, machiaje, costume si accesorii”, a declarat designerul Liliana Turoiu Udrea.
Gala Wella, la implinirea a 10 ani de existenta, se pare ca este deja departe de toate celelalte, pentru ca evenimentul care a avut loc la Teatrul National a fost unul foarte complex, cu prezentari in foaier, concursuri pe scena, standuri si, nu in ultimul rand, spectacolul in care au fost dezvaluite cateva dintre stilurile anului 2007.
“De asemenea, saptamana viitoare va urma evenimentul Callatis Fashion show, care va avea loc in Mangalia, urmat de un alt eveniment, in perioada 7-9 decembrie, Luxury show Ð un targ unde veti putea gasi, alaturi de rochii, bijuterii si accesorii, masini de lux, ambarcatiuni de lux si chiar elicoptere sau avioane. La fiecare dintre aceste festivaluri, L.T.U Studio Design va prezenta o colectie de aproximativ 60-70 de piese vestimentare”, a mai spus Liliana Turoiu Udrea.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă