10.6 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSocialVoucherele pentru biciclete, promise anul trecut, vor fi tipărite până la sfârșitul...

Voucherele pentru biciclete, promise anul trecut, vor fi tipărite până la sfârșitul lunii aprilie

„Voucherele pentru biciclete sunt acum la tipar, durează zece zile tipărirea, dar a început deja această procedură. Până la sfârşitul acestei luni, vor fi tipărite şi vor fi transmise către cei declaraţi câştigători ai acestor vouchere de 500 de lei, cu ajutorul cărora în magazinele partenere pot fi achiziţionae biciclete simple sau electrice sau trotinete”, a declarat, marţi, primarul general, Gabriela Firea.

Edilul precizează că aceste vouchere pot fi ridicate de la sediul primăriei, în cazul în care beneficiarii nu sunt găsiţi la domiciliu.

„Dacă titularul acelui voucher nu este acasă, la adresa pe care a indicat-o pe mail, după trei zile sucesive în care curierul vine la adresă şi nu găseşte pe nimeni, voucherul poate fi ridicat de la sediul primăriei, la relaţii cu publicul. Nu rămâne nimeni fără biciclete, deorece vine vremea foarte bună pentru biciclete şi ne dorim să diminuăm şi traficul, şi, de asemenea, sportul este foarte bun pentru sănătate. Şi eu folosesc bicicleta, dar doar în weekend, pentru că nu am timp”, a mai declarat Gabriela Firea.

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat anul trecut acordarea a 30.000 de vouchere în valoare de câte 500 lei participanţilor care au îndeplinit condiţiile de înscriere în proiectul ”Biciclişti în Bucureşti”.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă