Vino în Casa Mea la Ambient Expo!

Vino în Casa Mea la Ambient Expo!

In perioada 8-11 martie 2018, timp de patru zile,vă asteptăm la Romexpo, la AMBIENT EXPO, târgul internaţional de produse şi sisteme pentru amenajări interioare şi exterioare, decoraţiuni, mobilier şi piscine.

Share

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

08.03.2018 - 09:40

Dacă aveti în vedere să vă construiţi o casă nouă, să vă renovaţi  casa sau apartamentul, să vă amenajaţi o funcţiune sau grădina, sau pur şi simplu să vă ambientaţi  interiorul cu un mobilier nou, acest târg vă oferă şansa de a găsi la un loc o multitudine de soluţii, dintre care o veţi selecta pe cea care vi se va potrivi perfect. În orice situaţie de acest fel aveţi nevoie şi de un ghidaj, cineva care să vă îndrume direct către ce aveţi nevoie iar de aceea CASA MEA, standul care poartă numele revistei de specialitate, cel mai vândut lunar glossy home&deco, este primul loc în care trebuie să ajungeţi la vizitarea târgului.

În ambianţa contemporană  şi intimă a unei mici grădini citadine, amenajare spectaculos concepută  de ELIS PAVAJE, vă aşteaptă echipa de specialişti de la Casa Mea, alături de colaboratorii ei - arhitecţi şi designeri, cu întreaga colecţie a revistei Casa Mea. În paginile acesteia veţi găsi răspunsuri, sfaturi utile şi soluţiile care acoperă un întreg spectru al  tuturor problemelor pe care le aveţi legate de casă, de la îmbunătăţirea eficienţei energetice la o siguranţă sporită a casei, de la găsirea soluţiei optime de încălzire la o redecorare în stil contemporan a interiorului. În plus, specialiştii de la ELIS PAVAJE vă vor oferi toate informaţiile şi recomandările pentru o amenajare de succes  la exteriorul casei.

Vă aşteptăm cu drag la standul revistei Casa Mea, la targul Ambient Expo, Pavilionul B2, 104C!

Comentarii