Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Facebook / Raluca Turcan

Vicepremierul Turcan și ministrul Anisie s-au întâlnit cu rectorii principalelor universități

Vicepremierul Raluca Turcan şi ministrul Monica Anisie au avut o întâlnire cu rectori din 15 universități precum și cu lideri ai organizațiilor de studenți.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 17.09.2020 - 03:53

Vicepremierul Raluca Turcan şi ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie, au avut, miercuri seară, o întâlnire cu rectori din 15 universități precum și cu lideri ai organizațiilor de studenți, în care au discutat chestiuni privind deschiderea anului universitar 2020 - 2021.

"S-a agreat iniţierea unor demersuri împreună cu Ministerul Fondurilor Europene pentru susţinerea cheltuielilor materiale ocazionate de nevoia de prevenire şi diminuare a riscului COVID şi de continuare a procesului educaţional în învăţământul superior", a anunțat vicepremierul Raluca Turcan.

Comentarii