15.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSocialUn mare actor român, internat de urgență la spital! Starea de...

Un mare actor român, internat de urgență la spital! Starea de sănătate a artistului este fragilă

Jean Paler a fost internat de urgenţă în spitalul din Ploieşti, la secţia Cardiologie. Acesta a luat un tratament pentru diabet şi mai multe organe i-au fost afectate. Artistul va sta spitalizat timp de o săptămână, susţin sursele Spynews.ro.

Artistul trebuia să fie prezent, în urmă cu o zi, la un spectacol, însă, din cauza problemelor medicale, acesta a fost nevoit să rămână internat în spitalul din Ploieşti, pe perfuzii.

Sursele Spynews.ro susţin faptul că starea de sănătate a lui Jean Paler este delicată. Artistul vorbeşte greu şi ar avea şi probleme de respiraţie.

În umă cu câțiva ani,celebrul actor de teatru de revistă a fost operat după un preinfarct, intervenție chirurgicală în urma căreia s-a ales cu trei stenturi la inimă și care l-a băgat în concediu medical forțat.

Cele mai citite

Continuă pasa neagră a Rapidului! Giuleștenii, învinși pe teren propriu de Universitatea Craiova

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-1 în fața Rapidului, în Giulești, grație golului macat la ultima fază de Alexandru Crețu. Universitatea a deschis...

SUA vrea să construiască un debarcader în largul Fâşiei Gaza pentru livrarea de ajutor umanitar

Costul estimat de armata americană pentru construirea unui debarcader în largul Fâşiei Gaza pentru livrarea de ajutor umanitar a crescut la 320 de milioane...
Ultima oră
Pe aceeași temă