27.8 C
București
sâmbătă, 21 mai 2022
AcasăSocialUn elev a fost înjunghiat pe stradă, la Timișoara. Cine sunt agresorii

Un elev a fost înjunghiat pe stradă, la Timișoara. Cine sunt agresorii

Un elev a fost înjunghiat pe stradă, în Timișoara, în timp ce mergea spre școală. Din declarațiile martorilor, se pare că el a avut o altercație cu alți doi adolescenți de vârsta lui: un băiat și o fată.

UPDATE: Atacul s-a petrecut în piața Șapte Sute, iar agresoarea este o fată de 16 ani care învață la Liceul Alimentar. În acest caz, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru lovire şi alte violenţe.

Elev înjunghiat pe stradă, la Timișoara. Filmul evenimentelor

Azi dimineață, la primele ore, în piața Șapte Sute din Timișoara a avut loc un incident care s-a soldat cu rănirea unui băiat de 17 ani. Adolescentul avusese un conflict cu un coleg cu o seară înainte iar miercuri au decis să se întâlnească pentru a rezolva problemele. Astfel că elevul s-a întâlnit cu încă doi tineri – o fată și un băiat. Au schimbat câteva cuvinte când, la un moment dat, fata a scos un cuțit și l-a înjunghiat în abdomen pe elevul de 17 ani. Apoi și ea și însoțitorul ei s-au făcut nevăzuți.

Ai spune că au fugit și s-au ascuns de frică să nu fie prinși de poliție. Nici gând! Cei doi au plecat liniștiți la școală. Ei sunt elevi la liceul Alimentar, în timp ce tânărul înjunghiat învață la Liceul Energetic.

Ce pedeapsă riscă fata care a comis atacul

Ion Ovidiu, director adjunct Liceul Alimentar a declarat pentru Observator că cei doi elevi nu au făcut până acum probleme. „Ne-a cam șocat având în vedere că fata a comis fapta. S-a convocat comisia antiviolență în școală și se va aplica regulamentul scolar”. Conducerea școlii susţine că eeva era consiliată de ceva vreme de psihologul instituţiei de învăţământ. Acum riscă să fie exmatriculată câteva zile, potrivit regulamentului şcolar.

UPDATE: Cei doi adolescenți agresori au fost identificați de polițiști. Se pare că după comiterea agresiunii, tinerii s-au dus la școală. Ei sunt eveli la Liceul Alimentar din localitate. Tinerii au fost ridicați din timpul orelor. Este vorba despre un băiat și o fată de 16 ani, care sunt iubiți.

Ei au fost găsiți în baza declarațiilor martorilor. Oamenii care au asistat la scenă au spus că cei doi băieți s-ar fi certat, iar la un moment dat, fata – iubita celuilalt agresor – l-ar fi înjunghiat pe adolescentul de 17 ani.

Scena s-a derulat chiar în fața trecătorilor care au sunat la numărul de urgență 112.

La fața locului au ajuns ambulanța și mai multe echipaje de poliție.

Agresorii au fugist de la fața locului, dar au fost prinși de poliție.

Copilul agresat se află la spital, dar este în afara orcărui pericol.

Știre în curs de actualizare

Urmărește România Liberă și pe pagina de Facebook

Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
00:02:20

VIDEO: OMS convoacă o reuniune de urgență pe fondul creșterii numărului de cazuri de variola maimuței

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a organizat vineri o reuniune de urgență pentru a discuta despre recenta epidemie de MONKEYPOX (n.r.. variolă a maimuțelor),...
00:01:04

VIDEO: Rusia spune că ultimii apărători din Azovstal s-au predat

Ministerul rus al Apărării a declarat că ultimul grup de forțe ucrainene care se afla în combinatul siderurgic Azovstal din Mariupol s-a predat, marcând...
00:00:59

VIDEO: Zelenski vrea ca Rusia să îl despăgubească pentru daunele provocate Ucrainei

Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a propus un acord oficial cu aliații țării pentru a obține despăgubiri din partea Rusiei pentru daunele provocate de forțele...
Ultima oră
Pe aceeași temă