9.6 C
București
joi, 21 octombrie 2021

Un bărbat a agresat doi minori la Tecuci

 Doi adolescenți din Tecuci au fost loviți cu pumnii și cu picioarele de un bărbat deoarece făceau gălăgie în fața blocului. Conform unor martori, o fată a fost lovită deși era căzută la pământ, agresorul fiind deranjat ca victima filmează scenele de violență.

Incidentul a fost povestit pe Facebook cum s-a întâmplat.

„Acel bărbat a ieșit deodată la copii începând să-i injure, să-i amenințe, când unul din ei i-a spus să vorbească frumos a început să sară la bătaie. Fata care filma a primit un pumn pentru ca l-a filmat, a căzut cu capul de pământ și a început să o lovească și cu piciorul”, a spus martorul.

O anchetă a fost demarată de poliție.

„Poliția Municipiului Tecuci a fost sesizată, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că doi adolescenți ar fi fost agresați fizic, în fața unui imobil, din municipiul Tecuci. La fața locului, s-a deplasat imediat un echipaj de poliție, din primele verificări rezultând că, în seara respectivă, doi adolescenți, de 16 ani, ar fi fost agresați fizic de un bărbat, de 47 de ani, deranjat de faptul că aceștia ar fi făcut gălăgie, în fața blocului în care locuiește”, au anunțat reprezentanții IPJ Galați. Victimele au refuzat intervenția unui echipaj al Ambulanței.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe.

Ultima oră
Pe aceeași temă