Foto Arhiva

Tulcea: Peste 40 de comercianţi la târgul Expo-flora

Peste 40 de comercianţi de flori şi artizani din România participă, începând de vineri, în Piaţa Tricolorului din municipiul Tulcea, la cea de-a XI-a ediţie a târgului cu vânzare Expo-flora, organizat de Primăria municipiului.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 11.05.2018 - 13:16

"Este ediţia cu cei mai mulţi expozanţi, 42, lucru care ne bucură nespus, mai ales că avem reprezentate zone mult îndepărtate faţă de judeţul nostru, cum ar fi Cluj sau Odorheiul Secuiesc", a declarat presei primarul Constantin Hogea.

El a deschis evenimentul oferindu-le expozanţilor plachete şi diplome în semn de recunoştinţă pentru participare.

"Acest târg nu mai este o noutate în peisajul floricol tulcean. Practic, este un gest de a încuraja frumosul, ineditul, respectul faţă de tot ce înseamnă natură, faţă de ce înseamnă frumuseţea unor spaţii inteligent aranjate", a mai spus primarul Hogea.

Participanţii le oferă vizitatorilor flori dintre cele mai diverse, cea mai ieftină având preţul de un leu.

"Societatea pe care o reprezint participă pentru a opta oară la acest târg. Anul trecut, ne-am întors acasă cu circa 20% din marfa adusă aici. A mers foarte bine şi de aceea ne-am şi întors", a declarat pentru AGERPRES unul dintre participanţi, Florin Ariton, în vârstă de 31 de ani, din Galaţi.

Cea de-a XI-a ediţie a târgului Expo-flora se va închide duminică.

În paralel cu acest târg cu vânzare, sâmbătă şi duminică, începând cu ora 17.00, Piaţa Tricolorului va găzdui spectacole dedicate Zilei Naţionale a Portului Tradiţional din România, susţinute de ansambluri folclorice din judeţ, evenimentele fiind organizate de Ansamblul artistic 'Baladele Deltei' al Primăriei municipiului Tulcea.

Comentarii