15 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSocialTragedie în Gorj. O fetiţă şi părinţii, găsiţi morţi în casă

Tragedie în Gorj. O fetiţă şi părinţii, găsiţi morţi în casă

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Gorj, Florin Chisim, pompierii au fost solicitaţi să intervină la o garsonieră de pe strada 22 Decembrie din oraşul Rovinari, pentru salvarea a trei persoane, posibil intoxicate cu gaze.

„Primii sosiţi la faţa locului au fost pompierii din cadrul SVSU Rovinari care au constatat că în interiorul garsonierei se aflau trei persoane (un bărbat în vârstă de 39 de ani, o femeie în vârstă de 32 de ani şi o fetiţă în vârstă de 12 ani) care erau în stare de inconştienţă”, a spus Chisim.

Fetiţa în vârstă de 12 ani a fost preluată de către un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Gorj şi transportată la Spitalul din Rovinari, unde medicii au declarat decesul.

De asemenea, echipajele care au intervenit pentru salvarea membrilor familiei au constatat, la faţa locului, decesul bărbatului în vârstă de 39 de ani şi al femeii, în vârstă de 32 de ani.

Poliţia Gorj a deschis o anchetă în acest caz.

 “Poliţia Rovinari a fost sesizată prin apelul 112, marţi, cu privire la faptul că într-un apartament din localitate au fost găsite trei persoane fără semne vitale, familie. Din primele date se pare că ar fi o scurgere de gaze de la un boiler. În acest moment nu mai este niciun pericol în imobilul respectiv, echipele de intervenţie sunt la faţa locului, iar poliţiştii efectuează cercetarea locului faptei pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului”, a declarat, pentru Mediafax, Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Cele trei cadavre au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor exacte ale decesului.

Cele mai citite

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

ONV LAW își extinde echipa de avocați și își mărește portofoliul de proiecte cu 20%, în primele 3 luni ale anului

ONV LAW, una dintre cele mai dinamice case de avocatură din România, își extinde echipa cu 6 noi avocați, ca urmare a creșterii portofoliului de...

Preţurile la electricitate şi gaze în UE au scăzut în 2023, după explozia din 2022 (Eurostat)

Facturile la electricitate şi gaze ale consumatorilor europeni au scăzut în a doua jumătate a anului trecut, după creşterea care a început după războiul...
Ultima oră
Pe aceeași temă