0.6 C
Bucharest
Thursday, 7 December 2023
HomeSocialTraficul în București, paralizat de protestul AUR. Cum se circulă în Capitală...

Traficul în București, paralizat de protestul AUR. Cum se circulă în Capitală potrivit hărții GOOGLE

Traficul în București este paralizat la această oră, iar în Capitală aroape toate străzile și bulevardele centrale sunt blocate. Protestul AUR din fața Parlamentului, la care au participat aproximativ 1500 de persoane a aruncat într-un haos de nedescris aproape tot traficul rutier.

Au existat restricții de circulație, iar acolo unde s-a permis traficul, mașinile au mers bară la bară. Centrul Bucureștiului a arătat, marți, ca după o calamitate naturală. Mii de mașini blocate în intersecții sau pe străduțe înguste, redirecționate pe rute ocolitoare. Mulți șoferi și-au lăsat mașinile parcate p eunde au nimeni și au plecat pe jos spre casă sau spre serviciu.

Harta GOOGLE care arată traficul în București, este înroșită, semn că, deocamdată, „pe aici nu se trece!”

Cum arată traficul în București. Pe unde se circulă

La ora 14.00, pe Splaiul Unirii este coadă lungă de mașini și s-au format mai multe ambuteiaje. De altfel, în toată zona sunt foarte multe artere blocate din cauza protestului. Îngrijorător este faptul că se așteaptă la noi blocaje deoarece manifestanții au plecat spre Piața Victoriei, la sediul Guvernului.

Pe Bulevardul Națiunile Unite încă nu se circulă. A fost reluat însă traficul în București pe Bulevardul Nicolae Băcescu și și pe Calea 13 Septembrie. Însă, există restricții pe anumite porțiuni. De exemplu, este blocat traficul pe Bulevardul Libertății între Splaiul Independenție și Calea 13 Septembrie. Și zonele aferente, sunt și ele pline de mașini care stau în cozi interminabile.

Citiți România Liberă și pe Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Fonduri de până la 10 milioane euro pe proiect pentru investiții în procesare la AFIR

Ministerul Agriculturii va lansa în data de 20 decembrie 2023 două sesiuni de finanțare pentru intervenții din cadrul Planului Strategic PAC 2023-2027 destinate...

Crește tensiunea dintre Venezuela și Guyana legat de regiunea Essequibo

Comunitatea internaţională este îngrijorată de tensiunea tot mai mare dintre Venezuela şi Guyana în legătură cu Essequibo, regiune bogată în petrol aflată în dispută...

ONU spune că există o amenințare globală din cauza războiului din Gaza

Secretarul general al Organizației Națiunilor Unite (ONU), Antonio Guterres, a făcut miercuri o mișcare rară, avertizând în mod oficial Consiliul de Securitate cu privire...
Ultima oră
Pe aceeași temă