Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

S-au dat amenzi de 125.000 de lei pentru o nuntă cu 80 de persoane, ținută în spațiu închis

Poliţiştii din județul Olt au aplicat amenzi de 125.000 lei unui număr de zece persoane care au participat la o nuntă cu 80 de persoane, organizată duminică seară.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 20.07.2020 - 17:41

Nunta s-a desfășurat duminică seara în oraşul Potcoava (județul Olt), marea problemă fiind faptul că s-a ținut într-un spaţiu închis.

"În seara zilei de 19 iulie a.c., pe raza oraşului Potcoava, poliţiştii au intervenit la o nuntă organizată cu un număr de aproximativ 80 de persoane, cinci persoane fiind sancţionate contravenţional, cu amendă, în valoare de 15.000 de lei fiecare şi alte cinci persoane au fost sancţionate contravenţional, cu amendă, în valoare de 10.000 de lei fiecare, pentru participarea la activităţi în spaţiu închis pentru care au fost instituite interdicţii", a anunțat un comunicat transmis, luni, de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Olt.

Comentarii