2.8 C
București
sâmbătă, 3 decembrie 2022
AcasăSocialRecordul anului. Șofer prins cu 281 km la oră pe Autostrada A1

Recordul anului. Șofer prins cu 281 km la oră pe Autostrada A1

Aparatul radar a înregistrat, duminică, cea mai mare viteză de anul acesta, 281 km la oră, pe autostrada A1, în judeţul Arad, pe un sector unde limita de viteză este de 100 km la oră. Şoferul, un cetăţean ceh, a rămas fără permis 4 luni şi a primit şi o amendă.

”281 km/h, pe un sector de drum limitat la 100 km/h – cea mai mare viteză înregistrată de aparatul radar anul acesta – „premiul”: 120 de zile fără permis, cu dovadă fără drept de circulaţie şi 2.900 de lei amendă. Mulţumim colegilor care acţionează pe Autostrada A1, care îi opresc pe cei ce ne pun în pericol pe toţi!”, transmite Poliţia Română, într-o postare pe pagina de Facebook. 

Şoferul, cetăţean ceh, în vârstă de 38 de ani, a fost prins în judeţul Arad, la kilometrul 573 al autostrăzii.  

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la Realitatea TV, Aleph TV și B1 TV. În presa online am lucrat la Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic. Sunt doctorandă în Științele Comunicării la SNSPA, iar tema mea de cercetare este despre criza alimentară.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă