4 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăSocialRecomandari 2017 pentru facilitarea traficului intens din spatiile industriale cu pardoseli PVC...

Recomandari 2017 pentru facilitarea traficului intens din spatiile industriale cu pardoseli PVC (P)

Domeniul pardoselilor s-a dezvoltat semnificativ in ultimii ani, iar categoria pardoseli PVC cu proprietati unice, multiple avantaje si design deosebit.

Avantajele conferite de instalarea pardoselilor PVC si aplicabilitatea acestora

Acest tip de pardoseli sunt caracterizate de elasticitate si permit aplicarea tehnicilor de montaj in scafe, prin care se elimina unghiurile drepte din colturile incaperilor.

Totodata, rolele sau placile de pardoseala PVC se imbina prin sudura, evitandu-se rosturile inestetice, greu de curatat, care reprezinta in acelasi timp mediul propice pentru dezvoltarea culturilor de bacterii.

Avantaje:

 

·       Prezinta proprietati antiderapante;

·       Prezinta proprietati antibacteriene: nu permit dezvoltarea bacteriilor prin structura loc si se curata rapid;

·       Rezistenta la actiunea substantelor chimice;

·       Rezista foarte bine la zgarieturi si pete, fapt care le face potrivite in spatiile intens circulate;

·       Durata de viata intelungata, rezistenta ridicata la uzura;

·       Pot fi instalate si pe sistemele de incalzire in pardoseala existente.

Pardoselile PVC sunt disponibile intr-o varietate de culori, modele si dimensiuni, acoperind o gama larga de aplicabilitate.

Aceste pardoseli sunt perfecte pentru a fi montate in: spatii industriale, spatii comerciale, cabinete medicale, spitale, cabinete stomatologice, laboratoare, spatii publice, mijloace de transport in comun.

Executarea sapelor in lucrarile de constructii – Un element necesar pentru montarea pardoselilor PVC

Inainte de instalarea pardoselilor, in anumite cazuri este posibil sa fie necesara egalizarea suprafetelor sau din contra, sa se doreasca modificarea suprafetei si aducerea ei la un anumit nivel.

Aceste lucrari de sapa au ca rezultat final suprafete netede care pot constitui straturi finale sau pot fi suport pentru finisaje de exceptie.

Efectuarea sapelor in constructii si amenajari interioare sau montare pardoseli PVC:

·       In compozitia sapelor intra ciment, nisip si lianti speciali care ii ofera proprietati elastice si durabile;

·       Sapa se toarna cu utilaje speciale, mai exact materialele malaxate se vor turna pe santier prin furtune speciale;

·       In cazul unor lucrari ulterioare de incalzire in pardoseala, in compozitia sapei se vor mai adauga aditivi cu rol in preluarea fisurilor, care-i confera o textura usor elastica;

·       Pentru dilatarea sapei si prevenirea fisurilor ulterioare se va monta banda perimetrala.

Lucrarile de sapa prezinta urmatoarele caracterstici: uscare rapida si calitate superioara, timp redus de aplicare, costuri mici pentru materialele utilizate.

 

Instalarea pardoselilor PVC de catre specialistii Milucon

Serviciile oferite de specialistii Milucon.ro sunt dezvoltate permanent pentru ca intre reprezentantii acesteia si clienti sa existe o comunicare eficiente.

Cum decurge insa un proiect realizat de Milucon?

·       Solicitati tipul de serviciu

De oricare dintre serviciile asigurate de Milucon doriti sa beneficiati, contactati unul dintre reprezentanti pentru a transmite solicitarea: va urma o discutie privind spatiul vizat, materialele de care este nevoie, specificatii tehnice utile si alte detalii si preferinte personale.

·       Expertii identifica solutia adecvata

Odata stabilite toate detaliile, expertii identifica solutia, materialele si va vor transmite detaliile legate de investita pe care o veti face, timpul de lucru estimat si data limita de executie a lucrarii. In cadrul acestei etape, clientii vor selecta materialele pe care le prefera spre a fi utilizate, acolo unde este posibil.

·       Executia lucrarii

Dupa stabilirea conditiilor contractuale, cchipele de specialisti se prezinta la adresa mentionata pentru a demara lucrarile de executie.

 

Date de contact

Telefon – 0766 419 049

E-mail – office@milucon.ro

Cele mai citite

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...
Ultima oră
Pe aceeași temă