Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Rată modestă de promovare la bacalaureat: 64,5 la sută

Rata finală de promovare în prima sesiune a examenului de Bacalaureat din anul 2020 este de 64,5 la sută, a anunțat, duminică, Ministerul Educației și Cercetării (MEC).

Share

Mihai Diac 0 comentarii

12.07.2020 - 16:25

Procentul de promovare indicat, duminică, 12 iulie, de Ministerul Educației și Cercetării (MEC) este calculat după soluţionarea și a contestaţiilor depuse în etapa specială de bacalaureat (6-12 iulie 2020).

Acest procent corespunde unui număr de 95.470 de elevi candidaţi care au promovat examenul.

Dintre aceștia, 307 absolvenți au încheiat examenul cu media generală maximă, 10, a precizat MEC.

A doua sesiune a examenului de Bacalaureat este planificată în perioada 24 august - 5 septembrie 2020. Pentru această a doua sesiune, înscrierile încep luni (13 iulie) şi se încheie vineri (24 iulie).

Comentarii