17.8 C
București
luni, 23 mai 2022
AcasăSocialPrognoza meteo, 25 ianuarie. Se anunță vreme deosebit de rece

Prognoza meteo, 25 ianuarie. Se anunță vreme deosebit de rece

Prognoza meteo, 25 ianuarie. Nu scăpăm nici azi de ger! ANM anunță vreme deosebit de rece în toată țara, cu temperaturi mult mai scăzute decât ar fi normal pentru această perioadă. 

Vremea va fi rece pentru această dată, geroasă dimineața în nordul, nord-estul și centrul țării și pe arii mai restrânse în rest. În prima parte a zilei, cerul va fi variabil spre mai mult senin, cu excepția extremității de sud-est a teritoriului, unde se va menține noros și izolat va mai ninge slab. 

Prognoza meteo, 25 ianuarie. Se anunță ninsori în nordul țării

Începând din orele după-amiezii, nebulozitatea se va extinde treptat începând din nord și se vor semnala ninsori slabe în Maramureș, Transilvania și în Moldova, precum și în zonele de munte, local în Crișana și izolat în celelalte regiuni. 

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona înaltă a Carpaților Meridionali și de Curbură, unde rafalele vor depăși 70…80 km/h, spulberând zăpada. Vântul se va resimți trecător și pe arii restrânse, ziua pe litoral și în extremitatea de sud-vest, iar spre sfârșitul intervalului în nord-est. 

Temperaturile maxime se vor încadra între -9 și 3 grade, iar cele minime, mult mai ridicate față de noaptea precedentă, se vor situa, în general, între -11 și -2 grade. Izolat vor fi condiții de ceaţă cu depunere de chiciură.

Cod galben de ceață

Prognoza meteo, 25 ianuarie. Meteorologii au emis în această dimineață un cod galben de ceață în intervalul orar 09:00 -11:00, în județul Harghita, zona depresionară. Ceața va  determina scăderea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m, ce va favoriza, în funcție și de condițiile locale, formarea ghețușului.

Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News

Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă