26 C
București
duminică, 3 iulie 2022
AcasăSocialProbleme la plata călătoriilor cu STB

Probleme la plata călătoriilor cu STB

UPDATE: Tot în această dimineață, un troleibuz al STB a rămas blocat pe Bulevardul Regina Elisabeta, chiar la câțiva metri de Primăria Bucureștilor, în urma unei defecțiuni.

Troleibuzul a rămas blocat în jurul orei 09:00, în sensul de mers dinspre Grădina Cișmigiu către Piața Universității., pe banda destinată exclusiv transportului public.

Astfel de incidente au fost frecvente vara trecută la troleibuzele STB.

Mai mulți cititori ai cotidianului național “România liberă” ne-au semnalat că în această dimineață nu se poate efectua plata cu cardul bancar la centrele de vânzare călătorii ale Societății de Transport București (STB).

Informația a fost confirmată de reporterii publicației noastre, care s-au deplasat la multe centre de vânzare călătorii ale STB.

Angajații societății de transport le-au spus reporterilor noștri că “este o problemă de la bancă”, aparatele POS fiind nefuncționale în această dimineață.

“România liberă” a solicitat explicații pentru această situație de la Primăria Municipiului București (PMB), instituție în subordinea căreia se află STB.

Vom reveni cu informațiile de la administrația publică locală, în momentul în care vom primi un răspuns.

Citește și:

Controlul ANPC, praf în ochi. Vehiculele STB rămân neigienizate și cu defecțiuni. FOTO

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă