sursa: Academia Cațavencu

PRO România, ALDE şi PMP. Predicții de viitor

ALDE, partidul lui Călin Popescu Tăriceanu, prin non-combatul în campania electorală a lui Mircea Diaconu, arată costeliv la trup, dar zdravăn la buget.

Share

Marius Ghilezan 0 comentarii

Actualizat: 07.11.2019 - 01:48

Dacă te gândești că nici măcar din fondurile publice nu au prea cheltuit, impresia e că traderii (adică, combinatorii n.a.) s-au mutat la altă masă.


Pecetea pe înțelegerea electorală dintre Pro România şi ALDE pare a fi uscată înainte de termenul de expirare. 


Odată  cu neascultarea dată jupânului Victor Ponta, șapte parlamentari Pro România au devenit nefrecventabili. Ponta e cum s-ar zice în balon, iar balonul e în aer. Mihai Tudose trage deja cu praștia-n el.


Înfoiala lui Ponta față de trădători, el însuși fiind un trădător cu mare recunoaștere, e de formă. Dacă cei șapte pleacă rămâne nu numai fără coledzi, dar și fără o reprezentare parlamentară de substanță. Cu 20 de parlamentari nu prea faci nimic.


Cearta din şareta Pro România pare “bătălia” dintre bebe şi bonă. E o dojană de alint. O frecție de moment. Un picior la scaun frânt, pentru ca staborul politic să stea pe masă. E circ. Și unde e Ponta e aiureală. O știu şi subordonații săi din comandament. 


Uitaţi-vă la Mihai Tudose. În aceeași săptămână negocia cu Olguța Vasilescu să se reîntoarcă în PSD și cu Ludovic Orban să-i aducă parlamentarii Pro România pe care-i mai controlează. Vă dați seama în ce hal de compromitere ajung unii foști prim miniștrii?

Citește mai departe pe Academia Cațavencu.

Comentarii