Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Primarul Firea se gândește la familiile din București

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că va menţine bugetele alocate pentru investiţii, dar şi pentru viaţa familiilor care locuiesc în Bucureşti.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

25.06.2020 - 00:16

"Un primar trebuie să aibă grijă de toţi cetăţenii, nu doar de cei care l-au votat şi aşa am făcut încă din prima zi. Aşa voi proceda şi în continuare, de aceea vă promit că voi menţine bugetele alocate atât pentru investiţiile în infrastructura majoră a Capitalei, pentru continuarea înnoirii parcului auto al STB, investiţiile în spitale pentru achiziţia de aparatură ultraperformantă, secţii şi clădiri noi, dar şi în viaţa familiilor care trăiesc şi muncesc în Bucureşti”, a declarat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, într-un clip video postat pe Facebook.

Pe de altă parte, Gabriela Firea, care este și candidatul PSD la un nou mandat de primar general, a lansat și un nou atac spre Guvernul Orban.

"Nu pot fi de acord că pensiile şi, de asemenea, alocaţiile sunt pomeni electorale, cum spune actualul Guvern. Pensionarii au muncit o viaţă şi au contribuit. Alocaţia pentru copii este un drept, nu o favoare. Sunt prea puţini români pe care nu-i interesează alocaţia pentru copii. Aceasta trebuie să fie mărită, la fel ca şi pensiile”, a subliniat Gabriela Firea.

Comentarii