Foto: ProTv

Primarul Firea cere asigurarea panourilor publicitare şi a firelor electrice ca să nu le ia vântul

Primarul Gabriela Firea a făcut un apel la cei care deţin panouri publicitare să le pună în siguranţă, iar celor care au şantiere le-a solicitat să le împrejmuiască şi să le semnalizeze corespunzător, astfel încât să nu reprezinte un pericol, informează, luni, Digi 24.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 02.04.2018 - 15:39

Cererea edilului intervine în momentul în care Capitala şi 15 judeţe se află sub avertizare cod galben de vânt puternic până la ora 17.00, iar alte două judeţe sunt sub avertizare până la ora 19.00.

Potrivit ANM, vântul va avea intensificări care la rafală vor atinge şi chiar vor depăşi 75 de kilometri pe oră.

„Fac apel la deţinătorii de mijloace de publicitate (panouri, structuri volumetrice, prismatice, TV screen-uri, mesh-uri) să ia toate măsurile de punere în siguranţă a acestora, astfel încât să nu reprezinte un pericol pentru cetăţeni. De asemenea, şantierele, lucrările edilitare deschise în Capitală trebuie asigurate, împrejmuite şi semnalizate corespunzător, iar operatorii de cabluri sau servicii publice trebuie să aibă echipe de intervenţie în teren, astfel încât să acţioneze, în caz de nevoie, pentru soluţionarea imediată a unor eventuale incidente”, a cerut, luni, Gabriela Firea.

La numărul de telefon 0800.800.868, bucureştenii pot sesiza problemele generate de fenomenele meteo extreme.

Comentarii