Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Premierul Orban le cere primarilor să colaboreze cu Guvernul pentru combaterea pandemiei

Premierul Orban le-a cerut primarilor să colaboreze cu Guvernul în acțiunile de combatere a pandemiei.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

28.07.2020 - 00:25

„Eu am doar un mesaj simplu: să fiţi alături de noi în acţiunea de combatere a riscului de răspândire a virusului. E foarte importantă atitudinea primarilor, măsura în care primarii dau mesaje publice în comunitate", a explicat premierul Ludovic Orban, luni, la o videoconferinţă cu membrii Adunării Generale a Asociaţiei Oraşelor din România.

Drept exemplu concret, premierul a explicat că primarii au dreptul să autorizeze și să suspende autorizațiile pentru foarte multe activități, mai multe chiar decât au dreptul autoritățile centrale de la București. 

Comentarii

loading...