Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Prelungirea stării de alertă după 15 iulie este aproape iminentă, afirmă ministrul Tătaru

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a anunțat, în seara zilei de luni, 13 iulie, că "prelungirea unei stări de alertă după 15 iulie este aproape iminentă".

Share

Mihai Diac 0 comentarii

13.07.2020 - 23:54

"În acest moment nu avem evoluţia pentru o stare de urgenţă. Noi suntem pregătiţi pentru o perioadă de două săptămâni să avem o evoluţie fluctuantă cu creşterea numărului de cazuri, poate un 500, poate 600, poate 700, cu alternanţe în funcţie de numărul de recoltări, de anchetele în desfăşurare. Prelungirea unei stări de alertă după 15 iulie este aproape iminentă", a precizat ministrul Tătaru, luni seară, la un post de televiziune.

Ministrul Tătaru a mai declarat că "la nivel local este posibilă, în măsura în care o să ne permită legislaţia, carantinarea unor anumite localităţi, carantinarea unor anumite regiuni, dar în general este mecanismul izolării de care avem nevoie".

Carantinarea ar urma să fie reglementată prin noua lege, deja aprobată de Camera Deputaților, lege care urmează să fie votată de Senat în această săptămână.

Comentarii