Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Prahova: Activitatea turistică la Salina Slănic, reluată în condiţii normale

Activitatea turistică la Salina Slănic se desfăşoară în condiţii normale, după ce operatorul care asigură transportul vizitatorilor cu microbuze şi care a cerut rezilierea contractului a decis să presteze în continuare această activitate până la desemnarea unei alte firme.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 04.04.2018 - 11:26

Directorul Salinei Slănic, Anghel Belea, a declarat, miercuri, pentru Agerpes, că salina a fost redeschisă pentru turişti, iar activitatea se desfăşoară în prezent în condiţii normale.

"Operatorul nu doreşte să mai prelungească contractul, dar în schimb o să ne asigure transportul până când o să facem o altă procedură pentru a desemna o altă firmă care să facă acest serviciu", a precizat sursa citată.

Belea a afirmat, luni, că operatorul de transport a solicitat rezilierea contractului în baza căruia presta această activitate, după ce, duminică după-amiază, un microbuz cu turişti israelieni s-a răsturnat pe traseul către mina turistică.

Potrivit acestuia, operatorul a invocat ancheta aflată în curs de desfăşurare după accidentul care a avut loc pe traseul dintre suprafaţă şi subteran.

De asemenea, pe site-ul Salrom, la secţiunea "program de vizitare" pentru Salina Slănic, a fost publicat, la acel moment, anunţul "Accesul turiştilor în mina Unirea a fost sistat până la clarificarea situaţiei cu operatorul de transport. Vom reveni cu informaţii în cel mai scurt timp".

Firma în cauză a asigurat transportul turiştilor în Salina Slănic cu microbuze încă din vara anului 2014, când liftul care cobora în subteran la 207 metri s-a defectat.

Comentarii

loading...