Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Poliția i-a făcut dosar penal vatmanului care a lovit cu tramvaiul un automobil

Poliția Capitalei a întocmit un dosar penal pentru distrugere pe numele vatmanului care a lovit intenționat cu tramvaiul un automobil BMW.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

07.01.2020 - 11:26

Poliţiştii de la Brigada Rutieră a Capitalei au întocmit un dosar penal pentru distrugere pe numele vatmanului de pe linia 32 a STB, care ar fi lovit intenționat cu tramvaiul un automobil BMW, a anunţat Biroul de presă al Poliției Capitalei.

Automobilul BMW era condus de un tânăr care oprise mașina pe linia de tramvai, aparent cu intenția de a vira la stânga, și care a refuzat să elibereze linia de tramvai în ciuda semnalelor sonore ale vatmanului. Când a auzit aceste semnale, șoferul mașinii BMW și-a pus în funcțiune luminile de avarie și chiar a coborât de la volan. În final, vatmanul ar fi pus în mișcare tramvaiul, lovind mașina BMW în partea din spate.

Comentarii