Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Peste 734.000 de contribuabili persoane fizice au depus declaraţia unică

Peste 734.000 de contribuabili persoane fizice au depus declaraţia unică, dintre care peste 256.000 online, a anunţat joi premierul Viorica Dăncilă.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 02.08.2018 - 14:41

Peste 734.000 de contribuabili persoane fizice au depus declaraţia unică, dintre care peste 256.000 online, a anunţat joi premierul Viorica Dăncilă.

"31 iulie a fost ultima zi de depunere a declaraţiei unice. Contribuabilii persoane fizice au avut posibilitatea să depună declaraţia unică fie online, fie în format hârtie, direct la registratura administraţiilor fiscale ale ANAF sau prin poştă, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire. Peste 734.000 de contribuabili persoane fizice au depus declaraţia unică, din care, online, peste 256.000, ceea ce reprezintă un procent de 34,91% din totalul declaraţiilor depuse", a declarat Dăncilă, la începutul şedinţei de Guvern.

Potrivit şefei Executivului, se constată o creştere semnificativă a depunerilor online comparativ cu anii precedenţi, un aspect important având în vedere că, începând cu anul viitor, declaraţia unică se va depune exclusiv online.

"Prin depunerea declaraţiei online până pe 31 iulie 2018 şi plata obligaţiilor care se efectuează integral până la data de 15 martie 2019, inclusiv, se acordă o reducere de 5% din suma totală datorată bugetului de stat. Dacă suma datorată stabilită la nivelul veniturilor estimate pentru anul 2018 este plătită integral până pe 15 decembrie 2018, se acordă o reducere suplimentară de 5% din suma datorată", a mai afirmat Dăncilă.

Comentarii

loading...