4 C
București
marți, 6 decembrie 2022
AcasăSocialPasajul spre Prejmer, parte din DN 10, s-a prăbușit peste calea ferată

Pasajul spre Prejmer, parte din DN 10, s-a prăbușit peste calea ferată

O parte din pasajul de pe DN10, la Prejmer, a căzut joi. Traficul feroviar a fost blocat, ulterior acesta fiind afectat.

Zona respectivă este în şantier, iar traficul a fost închis încă din 16 septembrie. Mai multe trenuri circulă cu tracţiune Diesel, pe relaţia Hărman – Prejmer, potrivit brasovmetropolitan.ro.

O parte a pasajului de la Prejmer, pe DN 10, a căzut

Incidentul s-a produs pe magistrala feroviară 400. Din fericire, nu au existat victime, dar circulația feroviară a fost blocată mai multe ore.

Reprezentanţii CFR au anunțat că la faţa locului au acţionat echipele CNAIR, pasajul fiind în administrarea companiei de drumuri.

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la Realitatea TV, Aleph TV și B1 TV. În presa online am lucrat la Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic. Sunt doctorandă în Științele Comunicării la SNSPA, iar tema mea de cercetare este despre criza alimentară.
Cele mai citite

România în Schengen: Cătălin Predoiu a discutat cu ambasadoarea Regatului Suediei, Therese Hyden

Poziţia Guvernului de la Stockholm de susţinere a intrării României în spaţiul Schengen, Legile Justiţiei şi activitatea procurorilor din România care anchetează infracţiuni din...
00:01:04

Vulcanul Java din Indonezia obligă mii de oameni să se evacueze

Vulcanul Java din Indonezia a obligat mii de oameni să se evacueze din calea cenușei ce a fost aruncată în zona din jurul lui....

Xi Jinping merge într-o vizită oficială în Arabia Saudită

Preşedintele Chinei, Xi Jinping, va efectua, joi, o vizită oficială în Arabia Saudită, pe fondul tensiunilor pe care ambele ţări le au cu Statele...
Ultima oră
Pe aceeași temă