Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Palatul Cotroceni: Iluminat în albastru de Ziua internaţională de conştientizare a autismului

Administraţia Prezidenţială marchează, pentru al patrulea an consecutiv, Ziua internaţională de conştientizare a autismului, în cadrul campaniei internaţionale "Light It Up Blue", urmând ca în noaptea de luni spre marţi Palatul Cotroceni să fie iluminat în albastru.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 02.04.2018 - 15:27

Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, Palatul Cotroceni va fi iluminat în această culoare, începând cu ora 20,00, în semn de solidaritate cu persoanele diagnosticate cu autism.

"Persoanele diagnosticate cu autism se confruntă, pe lângă problemele de sănătate care afectează populaţia generală, şi cu stigmatizare şi discriminare, iar îmbunătăţirea calităţii vieţii acestora implică sinergia tuturor actorilor cu responsabilitate în acest domeniu, de la factori de decizie până la asociaţii de pacienţi şi de părinţi. Fiecare dintre noi poate contribui, prin gesturi mici, la eliminarea prejudecăţilor şi a stigmei, la facilitarea integrării în comunitate ori la acces nediscriminatoriu la servicii de sănătate şi educaţionale, în conformitate cu nevoile celor care se confruntă cu această afecţiune neuropsihică", se arată în comunicat.

Comentarii