7.2 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăSocialOferte de la 150 de lei, pentru o săptămână la mare

Oferte de la 150 de lei, pentru o săptămână la mare

“Acest program social este destinat turiştilor care îşi doresc o vacanţă la malul mării la sfârşitul sezonului pentru care pot aloca buget foarte mic, comparativ cu bugetele pentru sejururile petrecute în lunile iulie şi august. Tarifele practicate în programul special “Litoralul pentru toţi” sunt mai mici cu până la 70% faţă de cele din vârf de sezon”, spun reprezentanţii federaţiei.

“Litoralul pentru toţi” este singurul program social din Romania susţinut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone, şi a fost lansat în urmă cu 16 ani.

“Pentru a veni în sprijinul turiştilor, lansarea acestei ediţii beneficiază de aceleaşi tarife ale ediţiei de primăvară 2017, nemodificate în ultimii 6 ani, deşi costurile utilităţilor au suferit în toată această perioadă majorări de peste 60%, iar în unele cazuri chiar s-au dublat. Începând cu această ediţie, biletele pot fi achitate şi cu vouchere de vacanţă”, se arată într-un comunicat al federaţiei.

Reprezentanţii industriei au amintit că, anul acesta, turismul din Romania şi în special hotelurile de pe litoral se confruntă cu o criză a forţei de muncă fără precedent, multe unităţi de cazare refuzând rezervări în luna septembrie din cauza lipsei de personal.

“Cu toate acestea, până în prezent s-au înscris în program 54 hoteluri din toate staţiunile de pe litoral, care pun la dispoziţie un număr de 3.000 de locuri în fiecare dintre cele cinci serii. Aceste locuri vor fi vândute prin agenţiile de turism partenere şi revânzătorii lor sau direct de către hotel, tariful fiind acelaşi, în funcţie de unitatea de cazare. Astfel, aproximativ 12.000 de locuri sunt pregătite pentru turiştii care doresc să beneficieze de vacanţe cu tarife reduse”, se menţionează în comunicat.

Membrii FPTR au o cifră de afaceri cumulată de peste cinci miliarde de euro şi reprezintă angajatorii a peste 33.000 de salariaţi. 

Cele mai citite

Ce este un switch cu SPF?

Un switch cu SPF, cunoscut și sub denumirea de switch cu Small Formfactor Pluggable, este un dispozitiv de rețea care permite conectarea și comunicarea...

Creditul dumneavoastră, calea dumneavoastră: profitând de oportunități dincolo de verificarea cu un birou de Credit

În acest articol vom vorbi despre toate subtilitățile verificării cu un birou de credit, precum și despre cum să obțineți cel mai profitabil împrumut...

Dreapta Unită va candida în alegerile din 9 iunie. ICCJ a anulat decizia BEC, care îi contesta protocolul

Alianța Dreapta Unită (USR - Forța Dreptei - PMP) va putea avea candidați în alegerile din 9 iunie 2024. Înalta Curte de Casație și Justiție...
Ultima oră
Pe aceeași temă