15.4 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSocialO tânără a murit după ce a fost împinsă în faţa metroului...

O tânără a murit după ce a fost împinsă în faţa metroului în staţia Dristor

UPDATE 09,00: O femeie de 36 de ani, suspectă că ar fi comis crima de marți seară, este audiată, miercuri dimineață, la Poliția Capitalei.

—————————————

UPDATE

Oamenii legii spun că agresoarea a părăsit staţia de metrou Dristor 1 după atac. Femeia ar mai fi încercat înainte să împingă o altă tânără în faţa metroului, în altă staţie. 

“Vorbim despre un incident care a avut loc cu câteva ore înainte, dar care a fost comunicat Poliţiei în jurul orei 20.00. O tânără, tot aşa, ar fi fost împinsă, nu i s-a întâmplat din fericire absolut nimic, şi în jurul orei 20.00, s-a prezentat la Poliţie să relateze acest eveniment. Există indicii că ar fi aceeaşi persoană în cauză şi aici”, a mai spus Diana Sarca. 

UPDATE Poliția a făcut publice pozele cu presupusa făptașă, surprinse pe camere video din stația de metrou, și un comunicat de presă în care sunt descrise semnalmentele acesteia.

UPDATE Conform poliției și Metrorex, o femeie e căutată, după ce a ucis o altă femeie, pe care a aruncat-o în fața metroului, în stația Dristor 1, și pe o alta, care a scăpat, în altă stație de metrou.

Antena 3 a anunțat că poliția deține imagini surprinse de camerele de supraveghere în care apare o femeie de aproximativ 45 de ani, cu o eșarfă, care le-a împins pe cele două în fața metroului.

Echipele SMURD venite la faţa locului au încercat să intervină, însă tânăra nu mai prezenta semne vitale.

În prezent se fac cercetări pentru a se stabili circumstanţele producerii accidentului, nefiind clar dacă tânăra a căzut sau dacă este vorba despre o sinucidere.

 

Circulaţia metroului a fost oprită pentru scurt timp, după care s-a circulat în sitem pendul, la această oră traficul desfăşurându-se normal.

Cele mai citite

Cât de des ar trebui să faci rotația anvelopelor?

Deoarece anvelopele se uzează diferit pe puntea față comparativ cu cele de pe puntea spate, acestea trebuie rotite periodic pentru a nu ajunge în...

Partidul conservator din Croația a câștigat alegerile parlamentare

Conservatorii, aflați la putere în Croaţia, au ieşit pe primul loc în alegerile legislative, conform estimărilor iniţiale, dar cu mai puţine mandate decât în...

9 persoane rănite și pagube raportate în urma cutremurului din Japonia

Cutremurul care a lovit sud-vestul Japoniei s-a soldat cu 9 persoane rănite şi a provocat pagube, au anunţat joi autorităţile. Seismul cu magnitudinea de 6,6...
Ultima oră
Pe aceeași temă