23.2 C
Bucharest
Tuesday, 3 October 2023
HomeSocialO tânără a murit după ce a fost împinsă în faţa metroului...

O tânără a murit după ce a fost împinsă în faţa metroului în staţia Dristor

UPDATE 09,00: O femeie de 36 de ani, suspectă că ar fi comis crima de marți seară, este audiată, miercuri dimineață, la Poliția Capitalei.

—————————————

UPDATE

Oamenii legii spun că agresoarea a părăsit staţia de metrou Dristor 1 după atac. Femeia ar mai fi încercat înainte să împingă o altă tânără în faţa metroului, în altă staţie. 

“Vorbim despre un incident care a avut loc cu câteva ore înainte, dar care a fost comunicat Poliţiei în jurul orei 20.00. O tânără, tot aşa, ar fi fost împinsă, nu i s-a întâmplat din fericire absolut nimic, şi în jurul orei 20.00, s-a prezentat la Poliţie să relateze acest eveniment. Există indicii că ar fi aceeaşi persoană în cauză şi aici”, a mai spus Diana Sarca. 

UPDATE Poliția a făcut publice pozele cu presupusa făptașă, surprinse pe camere video din stația de metrou, și un comunicat de presă în care sunt descrise semnalmentele acesteia.

UPDATE Conform poliției și Metrorex, o femeie e căutată, după ce a ucis o altă femeie, pe care a aruncat-o în fața metroului, în stația Dristor 1, și pe o alta, care a scăpat, în altă stație de metrou.

Antena 3 a anunțat că poliția deține imagini surprinse de camerele de supraveghere în care apare o femeie de aproximativ 45 de ani, cu o eșarfă, care le-a împins pe cele două în fața metroului.

Echipele SMURD venite la faţa locului au încercat să intervină, însă tânăra nu mai prezenta semne vitale.

În prezent se fac cercetări pentru a se stabili circumstanţele producerii accidentului, nefiind clar dacă tânăra a căzut sau dacă este vorba despre o sinucidere.

 

Circulaţia metroului a fost oprită pentru scurt timp, după care s-a circulat în sitem pendul, la această oră traficul desfăşurându-se normal.

Cele mai citite

Ingredientele minune care frăgezesc friptura

Probabil că cei mai mulți dintre noi vor spune că adoră o friptură bună! Atunci când ne vin în vizită rude și prieteni,...

Chinezii de la Cherry vor lansa, în Europa, modele SUV de la trei mărci

Producătorul chinez de automobile Chery va lansa modele SUV de la trei mărci de mașini în Europa în următorii doi ani și ar putea...

SUA vor ca în Nagorno-Karabah să se garanteze dreptul de întoarcere a zeci de mii de armeni

Statele Unite(SUA) au reiterat luni apelul lor în favoarea unei misiuni internaţionale de observare în Nagorno-Karabah, pentru a garanta dreptul de întoarcere a zeci...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies