Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Nereguli în lanț în cazul Alexandrei. Șeful Poliției Caracal i-a raportat secretarei de la județ

Raportul comisiei de anchetă a Ministerului Afacerilor Interne prezintă o serie de nereguli grave comise de angajați ai acestui minister, în contextul crimei de la Caracal.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 01.08.2019 - 14:43

Deşi tatăl Alexandrei Măceșanu a anunţat la Poliție dispariţia fiicei sale încă de miercuri la ora 20.30, polițiștii au început cercetările în acest caz abia joi dimineaţă la ora 8.30, adică după o întârziere de 12 ore.

Pe de altă parte, joi dimineață, de la ora 8.30 până la 11.00, la acest caz a lucrat un singur polițist.

"Neraportarea situaţiei de către ofiţer şefului său ierarhic a avut drept consecinţă faptul că în intervalul orar 08.30 – 11.00, din data de 25.07.2019, acţiunile operative au fost efectuate doar de către şeful postului de poliţie, fără a fi angrenaţi aţi poliţişti în sprijin, operaţiunile derulându-se pe o arie restrânsă. Şeful Poliţiei Municipiului Caracal, deşi a luat la cunoştinţă de eveniment de la şeful P.P. Dobrosloveni la ora 08.30 de dispariţia minorei, iar la 11.45 fiind informat că aceasta a apelat prin SNUAU 112 şi a solicitat ajutor reclamând că a fost răpită şi violată, ofiţerul s-a limitat ca la ora 12.15 să apeleze pe reţeaua internă de telefonie a MAI pe adjunctul şefului I.P.J. Olt, ocazie cu care secretara acestuia din urmă i-a precizat că ambii adjuncţi ai şefului inspectoratului sunt ieşiţi din unitate, cel aflat la comandă aflându-se la bilanţul Poliţiei oraşului Scorniceşti", precizeză raportul comisiei de anchetă din MAI.

 

Comentarii