Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Neamţ: Doru Nicolae Ungureanu, medic veterinar, a fost învestit în funcţia de subprefect

Doru Nicolae Ungureanu a fost învestit, vineri, în funcţia de subprefect al judeţului Neamţ, în prezenţa secretarului de stat din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Mihai Chirica.

Share

Rl online 0 comentarii

13.04.2018 - 11:46

Până la numirea în funcţia de subprefect, Doru Nicolae Ungureanu a fost medic veterinar în cadrul DSVSA Neamţ.

"Vreau să asigur pe toată lumea de transparenţă şi corectitudine în toată activitatea pe care o voi desfăşura în slujba cetăţeanului", a declarat Doru Ungureanu.

Secretarul de stat Mihai Chirica a afirmat că speră ca noua echipă de la Prefectura Neamţ să fie cât mai eficientă şi să rezolve problemele cetăţenilor.

Doru Nicolae Ungureanu a fost numit subprefect după eliberarea din funcţie a lui Iulian Jugan.

Comentarii