Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Miting PSD: Metrorex anunță că închide stația Piața Victoriei

Metrorex informează că, la nivelul Direcției Generale de Monitorizare a Ordinii Publice, din care fac parte toate instituțiile cu abilități în asigurarea ordinii publice, s-a decis că, astăzi, 9 iunie a.c., începând cu ora 20.00 stația Piața Victoriei să fie inchisă.

Share

Andrei Tudor Dumitru 0 comentarii

09.06.2018 - 20:09

Metrorex informează că, la nivelul Direcției Generale de Monitorizare a Ordinii Publice, din care fac parte toate instituțiile cu abilități în asigurarea ordinii publice, s-a decis că, astăzi, 9 iunie, începând cu ora 20.00 stația Piața Victoriei să fie inchisă.
 
Închiderea stației presupune interzicerea accesului călătorilor în subteran și trecerea trenurilor prin această stație fără oprire. Stația se va redeschide la solicitarea instituțiilor abilitate.

Măsura a fost luată pentru siguranța călătorilor, în contextul în care un flux mare de persoane tranzitează zona Piață Victoriei.

Vineri, Metrorex anunța că stația va fi închisă în cazul în care instituțiile abilitate vor solicita acest lucru.

Ca măsuri pentru fluidizarea traficului, Metrorex a luat deja decizia suplimentării personalului de exploatare în vederea introducerii de trenuri suplimentare în circulaţie, în funcţie de fluxul de călători.

 

Comentarii

loading...