Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu

Ministerul Justiției trimite echipament de protecție pentru magistrați, grefieri și avocați

Ministrul Predoiu a anunțat că Ministerul Justiției a trimis a trimis peste 19.000 de piese de echipament de protecție sanitară destinate magistraţilor, grefierilor şi avocaţilor care intră în sălile de şedinţe.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

01.04.2020 - 19:18

Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, a avut, miercuri, teleconferinţe cu preşedinţii Curţilor de Apel, cu preşedintele CSM şi cu procurorul general al României, în care a evaluat situaţia Instanţelor şi a Parchetelor în contextul aplicării decretului privind declararea stării de urgenţă.

"Ministrul Justiţiei a informat interlocutorii despre expedierea unei prime tranşe din materialele necesare protecţiei magistraţilor, grefierilor şi avocaţilor care intră în sălile de şedinţe: măşti, mănuşi, combinezoane, botoşi. În total, au fost expediate 3.000 de combinezoane, 3.000 de măşti de protecţie, 6.600 de perechi de mănuşi şi 6.600 de botoşi", a anunțat un comunicat transmis de Ministerul Justiției.

Comentarii

loading...