21.2 C
Bucharest
Monday, 25 September 2023
HomeSocialMeteoCod portocaliu și cod galben de furtună, în România

Cod portocaliu și cod galben de furtună, în România

Pe parcursul zilei de sâmbătă, 3 iunie 2023, meteorologii au anunțat un cod portocaliu și un cod galben de furtună, în diverse zone ale României.

Codul portocaliu se referă la zona de vest și sud – vest a României. Codul galben este valabil în mai multe județe, inclusiv în județul Constanța. În zilele de sâmbătă, duminică și luni, foarte mulți turiști se vor afla pe litoralul românesc.

În ultimele 24 de ore, unele localități din vestul României au fost deja lovite de inundații.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies