Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Guvernul a aprobat Ordonanța care amână mărirea alocațiilor pentru copii

Guvernul Orban a emis, joi, o Ordonanţă de urgenţă care prorogă, până la data de 1 august 2020, intrarea în vigoare a majorării alocaţiilor pentru copii.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 16.01.2020 - 19:51

Pe ordinea de zi suplimentară a ședinței de Guvern de joi, 16 ianuarie a figurat și Ordonanţa de Urgenţă care amână majorarea alocațiilor pentru copii până la data de 1 august 2020.

"Pe ordinea de zi suplimentară a fost trecută şi Ordonanţa de Urgenţă pentru prorogarea termenului pentru majorarea alocaţiilor pentru copii până la 1 august. Acest proiect de lege a fost înaintat în mod sfidător de către parlamentarii PSD la finalul anului trecut, fără indicarea unei surse bugetare certe şi după aprobarea legii plafoanelor bugetare şi a legilor bugetului de stat, a bugetului asigurărilor sociale de stat. Acest proiect de lege pentru majorarea alocaţiilor nu este posibil să fie aplicat în acest moment, până la identificarea unei surse bugetare", a declarat, joi, Ionel Dancă, şeful Cancelariei premierului Orban.

Comentarii