Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Mai multe localităţi din judeţele Vaslui şi Bacău au rămas fără energie electrică

Circulaţia pe drumurile din judeţul Vaslui se face în condiţii de iarnă, nefiind artere naţionale sau judeţene blocate din cauza zăpezii, au anunţat, joi dimineaţă, reprezentanţii Instituţiei Prefectului Vaslui.

Iulia Zarnescu 0 comentarii

Actualizat: 15.02.2018 - 09:32

Localităţile Gara Banca, Gura Idrici, Zorleni, 30 Decembrie şi Popeni au rămas fără energie electrică, fiind afectaţi peste 2.000 de consumatori. În localităţile Popeni şi Gara Banca, cursurile sunt suspendate deoarece şcolile nu sunt alimentate cu energie electrică.

"Din cauza unor probleme apărute pe unele drumuri comunale şi judeţene, s-au înregistrat situaţii în care anumiţi profesori navetişti nu au putut ajunge la ore. Cursurile vor fi suplinite de colegii localnici. Probleme sunt şi la şcoala din localitatea Gergeheleu, unde nu se poate ajunge din cauza drumului înzăpezit, iar şcolile din Măscurei şi Tomeşti, din comuna Pogana, sunt închise", au precizat reprezentanţii Instituţiei Prefectului Vaslui.

Nici în judeţul Bacău nu sunt drumuri blocate, circulaţia desfăşurându-se în condiţii de iarnă, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bacău. Sunt şase linii de alimentare defecte şi 89 de puncte de transformare nealimentate, fiind 23 de localităţi fără energie electrică. La nivelul judeţului Bacău sunt afectaţi de lipsa energiei electrice aproximativ 8.000 de abonaţi, potrivit Agerpres.

Comentarii

loading...