Ludovic Orbana a fost în vizită la Dacia

În semtembrie, Dacia a înregistrat prima creştere a producţiei de anul acesta, cu 23% mai mult faţă de perioada similară din 2019.

Share

Ioana Roșu 0 comentarii

21.10.2020 - 20:35

Permierul Ludovic Orban a făcut o vizită la uzina Dacia din Mioveni, unde a fost primit de directorul general al Automobile Dacia.

Ludovic Orban a văzut noile modele Dacia, care sunt Logan și Sandero, cât și rezultatele spectaculoase ale companiei din ultima perioadă. În semtembrie, Dacia a înregistrat prima creştere a producţiei de anul acesta, cu 23% mai mult faţă de perioada similară din 2019.

Acest lucru a fost posibil în condiţiile în care Dacia a revenit la un ritm de lucru de 1.300 de maşini pe zi.

 

„Noile modele Dacia sunt rodul proiectanţilor din România şi arată dinamismul Dacia, capacitatea de a genera noi modele şi de a le lansa repede pe piaţă. Fabrica de la Mioveni generează produse competitive şi cu cerere pe piaţă, chiar în contextul crizei economice”, a spus Ludovic Orban după vizita la Dacia.

Premierul a apreciat măsurile implementate de constructorul de automobile pentru protejarea sănătăţii angajaţilor şi a prezentat, la rândul său, stadiul lucrărilor la autostrada Piteşti-Sibiu şi la drumul expres Piteşti-Craiova, obiective de maximă importanţă pentru argeşeni şi pentru Dacia.

"Guvernul Orban a deblocat proiectul autostrăzii, cerută insistent de cel mai mare agent economic din judeţ. Premierul Ludovic Orban a avut ocazia să revadă, la uzină, pomul pe care l-a plantat anul trecut, lângă pavilionul Dacia. De altfel, premierul este la cea de-a treia vizită la uzina Dacia în mai puţin de un an de zile, Guvernul Orban acordând o atenţie deosebită judeţului Argeş şi nevoilor agenţilor economici argeşeni", precizează Instituţia Prefectului Argeş.

 

Citește totul despre:

#dacia #ludovic orban

Comentarii