Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

LIVE VIDEO

LIVE VIDEO Îmbrânceli în Piața Victoriei între jandarmi și șoferii veniți din Moldova

Peste o mie de şoferi din Moldova au ajuns la protest în centrul Capitalei, cu scopul de a le atrage atenţia guvernaţilor asupra lipsei linfrastructurii rutiere.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 19.05.2018 - 20:02

Peste o mie de şoferi din Moldova au ajuns la protest în centrul Capitalei, cu scopul de a le atrage atenţia guvernaţilor asupra lipsei linfrastructurii rutiere. Protestatarii n-au fost lăsaţi de forţele de ordine să pătrundă în Piaţa Victorie şi, potrivit Realitatea TV, au avut loc câteva incidente minore. ”Vrem autostradă!” au scandat protestatarii, care au claxonat intens. "Moldova vrea acasă, jandarmii nu ne lasă", "Vrem autostradă, nu penali pe stradă" și "Rușine, rușine", au strigat protestatarii.

Scopul marșului de protest este obligarea factorilor responsabili de dezvoltarea infrastructurii rutiere să-și asume măsuri concrete, transparente și reale pentru demararea lucrărilor de construire a autostrăzilor din Moldova, a autostrăzii A 8, Ungheni – Iași – Târgu Mureș precum și a autostrăzii A 7, Suceava – Bacău – București.

Acţiunea de protest a fost iniţiată de două asociaţii civice din Iaşi. De acolo au plecat două coloane de maşini, una prin Târgu Frumos - Bacău, iar cealaltă prin Vaslui.

 

 

Comentarii