9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSocialLIVE VIDEO Îmbrânceli în Piața Victoriei între jandarmi și șoferii veniți din...

LIVE VIDEO Îmbrânceli în Piața Victoriei între jandarmi și șoferii veniți din Moldova

Peste o mie de şoferi din Moldova au ajuns la protest în centrul Capitalei, cu scopul de a le atrage atenţia guvernaţilor asupra lipsei linfrastructurii rutiere. Protestatarii n-au fost lăsaţi de forţele de ordine să pătrundă în Piaţa Victorie şi, potrivit Realitatea TV, au avut loc câteva incidente minore. ”Vrem autostradă!” au scandat protestatarii, care au claxonat intens. “Moldova vrea acasă, jandarmii nu ne lasă”, “Vrem autostradă, nu penali pe stradă” și “Rușine, rușine”, au strigat protestatarii.

Scopul marșului de protest este obligarea factorilor responsabili de dezvoltarea infrastructurii rutiere să-și asume măsuri concrete, transparente și reale pentru demararea lucrărilor de construire a autostrăzilor din Moldova, a autostrăzii A 8, Ungheni – Iași – Târgu Mureș precum și a autostrăzii A 7, Suceava – Bacău – București.

Acţiunea de protest a fost iniţiată de două asociaţii civice din Iaşi. De acolo au plecat două coloane de maşini, una prin Târgu Frumos – Bacău, iar cealaltă prin Vaslui.

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă