Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Lista penitenciarelor ce vor fi renovate

Ministerul Justiţiei a publicat, vineri, o listă cu 137 de obiective de investiţii şi lucrări de intervenţie la penitenciarele din ţară.

Share

Rl online 0 comentarii

04.05.2018 - 16:41

Potrivit unui comunicat al MJ, lista menţionează obiectivul de investiţie, tipul lucrărilor, stadiul şi data de finalizare.

Lista cuprinde: renovarea de sedii, amenajări exterioare, sisteme de control acces, reţele electrice, gaz şi apă potabilă, retehnologizarea unor staţii de epurare a apei, modernizări centrale termice, sisteme de supraveghere video, curţi de plimbare, modernizări camere de detenţie şi săli de vizite.

Lucrările sunt finanţate de la bugetul de stat, precum şi prin Mecanismul Financiar Norvegian (fonduri externe nerambursabile).

Conform MJ, se intenţionează finanţarea construirii, din fonduri externe rambursabile, a două noi penitenciare, în localităţile Berceni (judeţul Prahova) şi Unguriu (judeţul Buzău).

Comentarii