Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

ISU: Peste o mie de intervenţii, în ultimele 24 de ore

ISU: Peste o mie de intervenţii, în ultimele 24 de ore

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) anunţă că, în Noaptea de Înviere, au fost mobilizaţi peste 4.600 de pompieri cu 800 de autospeciale de stingere, fiind pregătite peste 320 echipaje SMURD.

Share

Rl online 0 comentarii

08.04.2018 - 11:00

"La nivel naţional au fost derulate 1.038 intervenţii, salvatorii fiind solicitaţi la 59 misiuni de stingere a incendiilor, 872 cazuri SMURD (868 pentru acordarea primului ajutor medical şi 4 misiuni de descarcerare) şi 107 pentru protecţia comunităţilor. La lăcaşurile de cult nu s-au înregistrat incendii", transmite IGSU, citat de Mediafax.
Potrivit sursei citate, numărul intervenţiilor la care au participat efectivele inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă a scăzut cu 4% faţă de perioada similară a anului trecut.
"Noaptea trecută, aproape 1.600 pompieri s-au aflat în proximitatea bisericilor şi a mănăstirilor unde au fost organizate slujbe religioase cu public numeros. Pe timpul slujbelor de Înviere, 56 persoane au fost asistate medical la faţa locului de către pompierii care încadrează echipajele de prim-ajutor SMURD, iar 33 dintre acestea au fost transportate la unităţile spitaliceşti, pentru investigaţii suplimentare",precizează IGSU.

Comentarii

loading...