26.1 C
București
joi, 25 iulie 2024
AcasăSocialÎn 146 de școli din București continuă normal cursurile pentru că nu...

În 146 de școli din București continuă normal cursurile pentru că nu au secții de votare în interior

„În Municipiul Bucureşti, în 146 unităţi de învăţământ (36 unităţi în Sectorul 1, 31 unităţi în Sectorul 2, 27 unităţi în Sectorul 3, 25 unităţi în Sectorul 4, 23 unităţi în Sectorul 5 şi patru unităţi în Sectorul 6) nu sunt organizate secţii de votare şi continuă activitatea didactică potrivit scenariului aprobat de Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă”, precizează un comunicat difuzat, miercuri, de Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB).

Pentru școlile în care vor funcționa, duminică, secții de votare, programul va fi modificat. Astfel, în aceste școli, vineri, luni și marți, toți elevii vor participa la cursuri online – indiferent de situația sanitară a școlii.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă