29.2 C
București
sâmbătă, 25 iunie 2022
AcasăSocialImagini cu vila deținută de Sorin Oprescu în Ciolpani

Imagini cu vila deținută de Sorin Oprescu în Ciolpani

Sorin Oprescu a fost condamnat la 10 ani și 8 luni de închisoare pentru fapte de corupție. Pentru că nu a fost găsit la domiciliu și nici nu s-a prezentat de bună voie, fostul primar al Capitalei a fost dat în urmărire de către Poliția Română și există indicii că acesta s-ar afla în Austria.

Iniţial, Tribunalul Bucureşti (instanţa de fond) l-a condamnat pe Oprescu, în mai 2019, la 5 ani şi 4 luni închisoare, pedeapsă mărită de Curtea de Apel Bucureşti la 10 ani şi 8 luni, după ce judecătorii au aplicat forma agravantă a infracţiunii de constituire a unui grup infracţional organizat.

Sorin Oprescu a primit, în septembrie 2015, la locuinţa sa din Ciolpani, suma de 25.000 de euro de la subalternul său Bogdan Popa, fost director al Administraţiei Cimitirelor, bani care ar proveni din acte de corupţie.

Vila de Ciolpani are o suprafață de 526 de metri pătrați și este construită pe un teren cu o suprafață de 895 de metri pătrați.

În 2015, când era pe cai mai, Oprescu a primit chiar și o echipă de televiziune, de la Știrile Pro TV, cărora le-a prezentat casa. Acum, vila lui Oprescu de la Ciolpani este pusă sub sechestru de către procurori, alături de o altă locuință din zona Herestrău, care aparține iubitei sale, doctorița Adriana Elena Nica.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la presa online: Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Aleph TV, B1 TV și din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic.
Cele mai citite

Ludovic Orban: „Intrarea României în Schengen nu este un favor pe care ni-l face cineva. Este dreptul nostru!”

Ludovic Orban a scris pe pagina sa de Facebook despre un subiect mult disputat de multă vreme, și anume, intrarea României în spațiul Schengen. Președintele...

Optsprezece migranți au murit în timp ce încercau să treacă în enclava nord-africană Melilla din Spania

Optsprezece migranți au murit și alții au fost răniți atunci când o mulțime uriașă a încercat să treacă în enclava nord-africană Melilla din Spania,...

RO-Alert Neamț: Un camion cu stupi s-a răsturnat pe E 85. Oamenii au fost avertizați că ar putea fi înțepați de albine

Un camion care transporta stupi s-a răsturnat în zona unei localități de pe E 85 / DN, chiar în apropiere de Hanul Ancuței, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă