5.4 C
București
miercuri, 27 octombrie 2021

Hunedoara: Motivul pentru care infirmiera de la Spitalul Municipal Lupeni si-a ucis fiul

Femeia de 58 de ani, care şi-a ucis fiul miercuri dimineaţa şi s-a autodenunţat după 12 ore, este infirmieră la Secţia Pediatrie a Spitalului Municipal Lupeni. Aceasta a fost reţinută de poliţişti, în timpul nopţii de miercuri spre joi, urmând să fie dusă, joi, în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.

”Făptuitoarea este o infirmieră, angajată la Spitalul Lupeni, în vârstă de 58 de ani. Miercuri, în jurul orei 05.30, în contextul unui scandal domestic cu fiul său de 36 de ani, fără ocupaţie, potenţat de faptul că i-a cerut mamei lui bani şi se pare de o agresiune comisă de către fiu asupra mamei, aceasta a scos un cuţit din bucătărie şi l-a lovit în zona toracică, după care a plecat la lucru, cu soţul său, care se pare că nu a auzit nimic. Miercuri, în jurul orei 17.00, după ce au venit de la serviciu, i-a relatat soţului că ar fi comis această crimă. Autoarea a sunat imediat la 112 şi s-a autodenunţat”, a declarat, pentru Mediafax, Gina Monica Cibian, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Reprezentanţii Spitalului din Lupeni, la care femeia de 58 de ani era angajată ca infirmieră, susţin că nu a creat niciodată probleme.

”Este angajata spitalului. Lăsăm organele de cercetare penală să-şi desfăşoare activitatea. Lucrează în cadrul Secţiei Pediatrie ca infirmieră. Femeia a venit la muncă, nu a avut nemotivate, şi-a văzut de treaba ei”, a declarat, pentru Mediafax, Carmen Misaroşi, directorul Spitalului Municipal Lupeni.

Ultima oră
Pe aceeași temă